Nieuw Bestuur

Woensdag jongstleden had Dispuut Redux een vergadering én op deze vergadering is er een nieuw bestuur opgestaan. Vol trots presenteren wij u ons nieuw bestuur:

  • praeses (VII) – Janneke Wind
  • abactis – Daan Voskamp
  • quaestor – Kaj Dockx

Am. Pieksma is afgetreden als praeses en Am. Honig is afgetreden als quaestor. Het dispuut dankt hun voor hun inzet die zij hebben getoond in hun bestuurstermijn(en) en dat zal niet snel vergeten worden.

Lustrumweek

Aankomende week viert Dispuut Redux haar 10 jarig bestaan. Dit doet zij door leuke activiteiten te organiseren voor de oud, -leden en de vereniging waar zij zich thuis voelt.

Op vrijdag zal er een open feest gegeven worden op de Koorbeurs als afsluiter van de feestelijke lustrumweek week. Iedereen is van harte welkom op deze avond!

Jurassic Redux Facebook Banner

Het thema van het feest, zoals te zien in de afbeelding, is Jurassic Redux en wij zijn zeer benieuwd naar de outifts die jullie aan gaan hebben.

Hallo wereld.

“Lorem ipsum dolar sit amet”

– Onbekend

Of zoals wij het zelf graag zeggen:

“Slap lullen… grote woorden… nog meer daden.”

– praeses VI a.k.a. praesma

Welkom Amicae Amicique, op onze nieuwe website!

Dit is de eerste blogpost van de nieuwe website, maar weest niet getreurd. De oude website zal voor altijd in onze herinneringen gegrift staan als een groot baken van licht waar men alleen maar van kan dromen ooit nog te zullen zien. Het licht van het einde en het licht van het nieuwe.

Herrezen uit het as van het oude zal de nieuwe website ons tot hoogere hoogtes brengen om zo onze boodschap van zon, zee en zuipen te verspreiden.

Dispuutsvakantie in Bratislava [ca. 2016?]

Wij zijn Dispuut Redux.

De oude website bekijken? Dat kan nog hier!